This is webexos.

Eigentijdse webdeveloper, designer & marketeer. Met een zeer gevarieerde kennis van zaken kan een bedrijfsstrategie verrijkt worden. Als reclame-, design- en internetbureau is Webexos in staat om oplossingen te bieden die direct bijdragen aan het gewenste bedrijfsresultaat. Gebaseerd op individuele bedrijfsstrategieën, streeft Webexos ernaar om het liefst vanuit een langdurige samenwerking het maximale te bereiken. 
 
Opgericht in Groningen, is Webexos ontstaan uit een passie voor het bedrijfsleven, design & technologie. Jong, gedreven, passie en ambitieus zijn voor Webexos erg belangrijk. Als autodidact op het gebied van technologie, design en marketing kan de opgedane academische kennis maximaal tot recht komen. Een combinatie van formele educatie en zelf educatie zorgt voor een eigentijdse kijk naar problemen. 

“Always be a first-rate version of yourself and not a second rate version of someone else.” Judy Garland

Naast de onderneming Webexos, bestaat er ook nog een leven als student. De assertieve, nieuwsgierige houding die als student aangeleerd wordt in het universitair onderwijs komt bij een bedrijf als Webexos zeker ten goede. Deze way-of-thinking wordt voort gezet bij elke opdracht, vraagstuk of probleemstelling waaraan gewerkt wordt. Zeer gedreven in het vergaren van nieuwe kennis als autodidact, zorgt veelal voor zeer recente kennis van zaken. Deze combinatie geeft de mogelijkheid om met nieuwe kennis grenzen te verleggen en tot nieuwe creatieve oplossingen te komen.
 
Een legio aan beloftes doen om zo klanten te strikken: nee, liever niet. Webexos hoopt dat potentiële klanten door ons enthousiasme, verstand van zaken, goede verhalen en gedrevenheid overtuigd raken en daardoor de bewuste keuze voor Webexos maken. Webexos: Why not?

Meet our team.

Over Ons

Hayo Poutsma.

International Business, Rijksuniversiteit Groningen
Dire Straits
Italië
h.poutsma@webexos.com

Laat je gegevens achter voor een bel verzoek of vraag een offerte aan.