Informatieschermen.

Narrowcasting

Wat zijn informatieschermen?

Je ziet het bijna overal, informatieschermen, ook wel narrowcasting genoemd. Als bedrijf zijnde wil je gezien worden, je wilt duidelijk maken wie je bent, wat voor producten jij aanbiedt en wat jij promoot. Er zijn veel bedrijven die gebruik maken informatieschermen die bestuurd worden door een narrowcasting systeem. Denk aan het gebruik van een informatiescherm voor profit organisaties maar ook zeker voor non-profit organisaties; de wachtkamer in een dokterspraktijk, tandarts of sportverenigingen. Maar wat is het nou eigenlijk en hoe werkt een informatiescherm?

Neem contact met ons op.

De software.

Informatieschermen werken via een bepaalde uitzendsoftware, met deze software kan jij zelf bepalen wat er op je beeldscherm komt, hoe vaak en met welke kleuren. Kortom, de gehele vormgeving.  Zodra jij een uitzending naar wens hebt, wordt jouw content op het informatiescherm weergegeven via een ‘minicomputer’ ook wel een mediaspeler genoemd.

Neem contact met ons op.

Het scherm.

Naast je software en je uitzending heb je natuurlijk een scherm nodig om alles op weer te geven. Je kan heel simpel gebruik maken van je televisie in de woonkamer maar er zijn ook speciale, professionele schermen voor een informatiescherm. Deze schermen zijn speciaal ontworpen om langer aan te blijven staan en om meer ‘kracht’ aan het beeld te geven. Een consumententelevisie kan misschien tot 6 uur blijven branden, zo kan een professioneel informatiescherm tot wel 24 uur per dag zonder problemen aanstaan.

Neem contact met ons op.

Doelgroep altijd dichtbij.
Dynamische manier van informeren.
Meest effectieve vorm van communicatie.
Simpel in omgang.
Nieuwste content laten zien aan jouw doelgroep.

Laat je gegevens achter voor een bel verzoek.