Digitale menuborden.

Narrowcasting

Wat zijn digitale menuborden?

Tegenwoordig heb je meer nodig dan traditioneel bedrukte menuborden om jouw aanbod op te laten vallen in de horeca. In restaurants en andere horecagelegenheden zie je steeds meer “menu’s”. Deze digitale menuborden zien er opvallend en dynamisch uit. Met een narrowcasting systeem van ons is het kinderspel om ook zelf gebruik van een ​​digitaal menubord te maken.
Neem contact met ons op.

Gebruiksgemak.

Het gebruiksgemak bij deze menuborden is natuurlijk erg belangrijk. Zeker in de horeca werken we met een flexibele pool van medewerkers, waardoor er veel wisselende mensen aanwezig zijn. Ook dan moeten de digitale menuborden bijdragen aan extra omzet en een dynamisch menu en prijsstelling hebben. Uw medewerkers kunnen het scherm heel eenvoudig bedienen. Bijgerechten kunnen worden toegevoegd of het menu kan binnen enkele seconden worden aangepast. Technisch vernuft maakt het verschil!

Neem contact met ons op.

Menu’s.

De steeds veranderende inhoud van menu’s en aanbiedingen wordt steeds moeilijker om te communiceren via gedrukte menu’s, flyers en posters. Digitale menuborden kunnen worden ingesteld voor bepaalde delen van de dag, zoals ontbijt, lunch of diner. Of plan een speciale exclusieve campagne om bijvoorbeeld bepaalde gasten specifiek te verwelkomen.

Neem contact met ons op.

Altijd jouw actuele menu’s.
Conversiepercentage omhoog.
Gebruiksgemak.
Alle aanbiedingen weergeven.
Actuele acties.

Laat je gegevens achter voor een bel verzoek.